Hør Men in Blacks manifest her: https://www.facebook.com/allandavies.madsen/videos/4097734596959763 Manifestet blev offentliggjort første gang 15. maj til en demonstration på Rådhuspladsen

Forfatningspartiet holder demonstration d. 9. april på årsdagen for Danmarks besættelse

Forfatningspartiet arrangerer demonstration Program: 16-17 Taler, sange og musik 17-18 Optog med sange og uddeling af flyers, tur gennem Silkeborgs hyggelige bymidte 18-19 Taler, sange og musik Nazi-Tyskland besatte Danmark den 9. april 1940 og etablerede hovedkvarter i Silkeborg, nemlig på kurstedet Silkeborg Bad med smuk beliggenhed ved Ørnsø. Der kan trækkes direkte paralleller til nutidens besættelse. Det var først i 1943 at modstandskampen rigtigt fik fat i danskernes bevidsthed.

1. April kl. 17.00
Flemming Blicher anholdes på illegitim vis i forbindelse med dagens demo, hvor der tidligere blandt andet blev dannet en menneskekæde på Amalienborg slotsplads imens der råbtes: Frihed for Danmark, vi har fået nok. Demonstrationen var helt fredelig, indtil politiet ville have Flemming Blichers CPR- nummer, hvilket han nægtede at give dem fordi han ikke mente han havde pligt til at oplyse det, hvilket underbygges af Jovan Tasevski, som har været politimand i 14 år. I kan se anholdelsen, som desværre blev ret voldsom i videoen herover. PÅ det tidspunkt, lidt før kl. 17, da Blicher blev anholdt, havde demonstrationen bevæget sig til Christiansborgs Slotsplads.

Nej tak til coronapas

Danmark åbner igen. Her kan du høre hvorfor

Ny epidemilov vedtaget

Den nye epidemilov blev vedtaget i folketinget d. 23.2.2021 kl. ca. 20. Nu begynder den næste fase, hvor vi allesammen skal til at forstå loven, og se hvordan den udmønter sig. Se analyserne ved Kontextens chefredaktør i serien "Kaotiske tilstande i kongeriget Danmark"

 

Kaotiske tilstande i kongeriget Danmark 3

Kaotiske tilstande i Kongeriget Danmark 2

Kaotiske tilstande i kongeriget Danmark 1

Historien om frihedskæmperne bliver endelig fortalt til offentligheden

Ulovlig nedlukning af Danmark?

Det juridiske grundlag for at slå mink ihjel var ikke på plads. Nu ser det ud til - ifølge en gruppe af jurister - at det juridiske grundlag for at lede landet per dekret heller ikke var på plads. Det betyder, at regeringen på ulovligt grundlag forsøger at tvinge virksomheder til at holde lukket.
Det, der argumenteres i videoen herunder, er, at hvis man fører en sag imod staten ville det koste millioner og tage MEGET lang tid. I mellemtiden ville virksomhederne være gået konkurs. I stedet vil de tage eventuelle retssager, som køres imod virksomhederne og så holde virksomhederne åbne i mellemtiden. Man kan læse den juridiske vurdering i filen herunder.
En flok advokater, der vurderer det juridiske grundlag, hvorefter de beslutter at handle efter deres fortolkning af loven, er næppe selvtægt. Kontexten.dk er i øvrigt helt enig med advokaternes fortolkning af loven, hvorimod socialdemokraternes fortolkning af loven er svær at se noget hold i. Bare fordi man er folkevalgt betyder det ikke, at man er mere retskaffen.

Danmark genåbner

Her kommer de sidste søm i kisten på Danmarks nedlukning. Ligeledes gives nogle virkelige konstruktive og opmuntrende perspektiver på Kurunae.

Juridisk Analyse - Nedlukning af butikker, foreningsliv og erhverv er ulovlig

Forfatningspartiet blev stiftet. Se eksklusivt interview med Flemming Blicher

Kontexten har fået et eksklusivt interview med en af partistifterne, som du kan se i dets fulde længde herunder. Du kan også følge selve partiets fødsel d. 31.1 kl. 11 på livestreamen her: https://www.facebook.com/events/1360262390973969?active_tab=about 

Der er samlet en gruppe mennesker og interessen er stor, ifølge Flemming Blicher - også selvom der ligger en selvmodsigelse i selve det at gå ind i det parlamentariske system, som man langt fra er tilfreds med i sin nuværende form.

Det som gruppen/partiet vil gå ind i første omgang er disse tre hovedområder:

1) Sundhedssystemet og dets involvering med medicinalindustrien

2) Et industrikompleks' indgriben i den danske stat, altså i hvordan vi forvalter de penge som er indbetalt i skat og afgift

3) Den forfatning som den dansk stat er i, altså den grundlov, som efter pålydende skal sikre os alle vores rettigheder.

 Se Flemming Blicher fortælle om projektet her:

https://www.facebook.com/fblicher/videos/10223102945255557

 

Eksklusivt Interview med Flemming Blicher på Kontexten.dk

Allan Davies fra Kontexten.dk interviewer Flemming Blicher i anledning af stiftelsen af Folkets Parti d. 31/1 2021

DET NY PARADIGME: Ikke vold, tolerance og sameksistens.

Filosof Allan Davies Madsen om det ny paradigme:

"...Dette er også beskrevet i filosofihistorien - mest klart i den buddhistiske filosofi. Men det er dét vi skal til at praktisere i vores liv nu. Det er det nye paradigme. Så en virus kan både være menneskeskabt og ikke være menneskeskabt. Der kan både være en New World Order og det kan samtidig være, at der ikke er nogen new world order.  Det kan både være at Mette Frederiksen og Flemming Blicher har ret. Begge sider kan have ret samtidig. Det kan også beskrives på denne måde; Vi plejer at køre i en bil med 4 hjul. Hvis alle 4 hjul drejer rundt, så kører bilen bedst. Det plejer den at gøre. Men nu er der opstået et femte hjul. Det femte hjul skal køre sammen med de andre fire, men fordi vi er vant til fire hjul, vil vi gerne afskaffe det femte hjul. Det sidder i vejen. Men det femte hjul er noget, der er inde i os alle sammen. Noget der gør, at vi allesammen skal til at bevæge os fremad på en anden måde. Vores økonomiske regnemodeller, som vi baserer vores finanspolitik på, vores måde at opfatte penge og værdi på, skal tilpasses eller laves helt om. Det vil sige, at vi skal vi stadig skal køre på de fire hjul'men vi skal have det femte med, som er den menneskelige faktor,  en ”hvad-er-vi-tilsammen-faktor”. Du er socialdemokrat,  jeg er kritisk overfor regeringen. Jeg kan ikke udslette dig, og du kan ikke udslette mig. Vi er uenige, men vores uenighed kan gøre os klogere og det går begge veje. Den uenighed går igennem mere en blot du og jeg. Vi føler os delt op i grupper lige nu. Enten er du imod epidemiloven og vaccinen eller også er du for dette. Men begge grupper skal være her og så skal vi nå frem til et fælles tredje. Begge parter er der, skal være der, vil være der og er nødvendige for den erkendelse, vi skal have. Vi kan ikke bare sige, at vi udsletter hele folketinget og Mette Frederiksen og alle socialdemokrater, og vi gider ikke høre på dem og de er dumme, fordi de kun er repræsentanter for ondskab og New World Order…. Og det er meget muligt, at de er det, men de er også mennesker, ligesom dig og mig. De bor her i Danmark og har forældre, som har født dem her på jorden. De vil det bedste."

kilde: www.detnyparadigme.dk 

Kontexten.dk - detnyparadigme.dk

Verden er i skred

Kontexten i samtale med Michael kastis om den ny tids økonomi

Et dybdegående interview med Michael Kastis fra forfatningspartiet. Vi kommer vidt omkring - fra økonomiske systemer og værdisætning til Corona. Interviewet er fra d. 25 februar 2021.

Oprop - en ny folder vedrørerende protester imod epidemiloven

En stor gruppe danskere er utilfredse med regeringens håndtering af corona.

Det Københavnske forår

d.9/1-2021 Rådhuspladsen i København

En relativt fredelig demonstration ender i politivold.

https://www.facebook.com/enus.tso/videos/10225575651200763 

  • Chefredaktør

    Allan Davies Madsen

  • Grafisk design

    Lone Hauch Jepsen

  • Eksistensfilosof

    Michael Elkjær Hansen